Larm

Att installera ett smart larmsystem är ett utmärkt val för såväl privatpersoner som för mindre kontor och affärslokaler som vill ha en trygg och säker lösning, som skyddar mot både inbrott och brand. Med Norrmalms Lås larmsystem blir detta möjligt.

Våra certifierade installatörer installerar ditt larm och du garanteras att få ett modernt larm som går att styras från mobilen. Du väljer själv om du vill använda app eller en vanlig kod – oavsett vad så får du en smart lösning och ett tryggt larmsystem till ett mycket konkurrenskraftigt pris.
För oss är det självklart att du ska känna dig trygg i hemmet och ha god möjlighet att skydda dina ägodelar såväl ha en enkel säkerhetslösning för ditt företag.

Norrmalms Lås är experter inom allt som har med hemlarm, villalarm, sektionslarm, kameraövervakning m.m. samt paketlösningar som passar för dig och din verksamhet. Alla våra larmsystem är helt utan månads- och abonnemangskostnader.

Vi kan hjälpa er att välja rätt larmpaket till ert hem, med installationen och med frågor efter installationen. Vi är här för att göra ert hem till ett tryggt hem och ditt företag till en skyddad plats.

Vi arbetar i första hand med larmsystem från Jablotron, Galaxy och Teletec.

Kontakta oss

Tulegatan 61
172 72 Sundbyberg

Telefon: +46 (0) 8 33 30 33

Fax: +46 (0) 8 31 32 00

Epost: info[at]norrmalmslas.se

Bildgalleri